Rasmus Højlund kehuu Ruud van Nistelrooyn vaikutusta Manchester Unitedin apuvalmentajana. Tanskalaishyökkääjä pyrkii oppimaan paljon seuran entiseltä maalipyssyltä.

Alkukauden loukkaantuneena ollut Højlund, 21, viimeisteli lauantain valioliigaottelussa Brentfordia vastaan kauden ensimmäisen maalinsa sarjapeleissä. Hyökkääjä osunut toistaiseksi kerran myös Eurooppa-liigassa.

Tällä kaudella Erik ten Hagin apuvalmentajaksi saapunut van Nistelroyy teki omalla United-urallaan 219 otteluun peräti 150 maalia vuosina 2001-2006.

– Hän auttaa meitä päivittäin. Hän auttaa myös puolustusta ja keskikenttäepelaajia, Højlund kertoi Mirrorin mukaan.

– Hän on todella hyvä apuvalmentaja. Hän oli tietenkin hyvä hyökkääjä ja häneltä pyrkii oppimaan kaiken mahdollisen. Minulla ei ole vielä ollut paljoa aikaa oppia häneltä, koska olen ollut vasta hieman yli kuukauden takaisin kentällä. Hän on antanut kuitenkin minulle paljon hyviä neuvoja.

Man United matkustaa Eurooppa-liigassa seuraavaksi Fenerbahcen vieraaksi Turkkiin torstain pelissään. Sunnuntaina vuorossa on toinen vierasottelu Valioliigassa lontoolaisen West Hamin luona.

LUE MYÖS!