Aaron Ramsey oli kirjoilla Arsenalissa 11 vuoden ajan.

Arsenal hankki Ramseyn Cardiffista noin 4,6 miljoonalla eurolla kesällä 2008. Ramsey pelasi vuosien saatossa 369 ottelua Arsenalissa ja juhli kolmesti FA Cupin voittoa. 

Ajoittain Arsenalin kapteeninakin esiintynyt Ramsey jätti seuran vapaana agenttina kesällä 2019. Ramsey jäi ilman jatkosopimustarjousta ja siirtyi Juventukseen. 

Sky Sports haastatteli tätä nykyä kasvattajaseuraansa Cardiffia edustavaa keskikenttäpelaajaa, joka kertoi, miten viimeiset kuukaudet Arsenalissa sujuivat.

Ramsey oli halukas tekemään jatkosopimuksen Arsenalin kanssa, muttei lopulta saanut vastakaikua ja jäi ilman sopimustarjousta.

– Se oli todella outoa aikaa. Halusin sitoutua Arsenaliin. Olimme juuri kokeneet valmentajanvaihdoksen. Sanoin olevani onnellinen Arsenalissa ja halusin jatkaa siellä, mutta sitten kaikki meni hiljaiseksi. En tiedä, miksi niin tapahtui. Oletan uuden valmentajan halunneen tutustua joukkueeseen. En tiedä, oliko siihen muitakin syitä.

– Olin todella kova Arsenalin kannattaja, mutta kaikki hiljentyi ja minun oli tehtävä päätös. Sain alkaa keskustella muiden seurojen kanssa. Kävimme muutamat keskustelut, Ramsey summasi.

LUE MYÖS