Rasmus Højlund pelaa toista kauttaan Manchester Unitedissa.

Tanskalaiskärjen alkukausi on ollut haastava, sillä hän on kärsinyt lihasvammasta. Højlund palasi pelikentille syyskuun lopussa. 248 peliminuuttiin on syntynyt kaksi maalia. Hyökkääjä iski voittomaalin Brentfordin verkkoon Valioliigassa lauantaina. 

Højlund, 21, viimeisteli ensimmäisellä kaudellaan 16 maalia Manchester Unitedin paidassa.

Pelaajaurallaan Manchester Unitedissa kahdesti Valioliigan mestaruutta juhlinut Dimitar Berbatov toivoo Højlundin olevan astetta aggressiivisempi pelikentillä.

Berbatovin mielestä Højlundin on osoitettava mielipiteensä ja ajatuksensa suoraan joukkuetovereilleen, jos hän jää ilman palloja hyökkäyksessä.

– Mielestäni hyökkääjänä hänen on oltava vaativampi ja suorasanaisempi joukkuetovereitaan kohtaan. Hän ei voi olla aina mukava, vaan hänen pitäisi vaatia enemmän muilta. Rasmuksen pitäisi vaatia itselleen palloa, koska olen huomannut hänen tekevän paljon juoksuja vastustajan puolustuksen taakse, mutta pallot jäävät saamatta, koska kukaan ei huomannut häntä. Hänen pitäisi olla vihainen siitä. Sinulla on oikeus siihen, Berbatov totesi Rio Ferdinandin podcastissa.

LUE MYÖS