Oliver Glasner on vaarassa saada potkut Crystal Palacesta, kertoo Guardian. Lontoolaisseuran kauden aloitus Valioliigassa on ollut seuran heikoin yli 30 vuoteen.

Guardianin mukaan Palacen puheenjohtaja Steve Parish oli seuraamassa maanantain 0-1-tappiota Nottingham Forestin vieraana City Groundilla. Glasnerille ollaan antamassa vielä toistaiseksi aikaa, mutta tilanteen on käännyttävä nopeasti.

Palace ei ole voittanut ensimmäisestä kahdeksasta ottelustaan ainuttakaan. Kasassa on kolme pistettä, kolme tasapeliä ja viisi tappiota.

Palacen aloitus oli viimeksi yhtä heikko kaudella 1992-1993. Eagles on onnistunut tekemään myös toistaiseksi vain viisi maalia.

Palacen on heikon vireensä myötä Valioliigassa sijalla 18. Lontoolaisten lisäksi myös Wolverhampton, Southampton ja Ipswich jahtaavat edelleen avausvoittoaan kaudelle.

Jos Palace antaisi Glasnerille potkut, Graham Potter, David Moyes ja Gareth Southgate olisivat Guardianin mukaan mahdollisia ehdokkaita korvaajiksi. Brightonissa ja Chelseassa Valioliigassa valmentanut Potter neuvotteli aiemmin tänä vuonna seuran kanssa ennen Glasnerin palkkaamista.

Glasner saapui Palaceen Roy Hodgsonin korvaajaksi viime kaudella helmikuussa. Itävaltalaisvalmentaja johdatti seuran kevään päätteeksi kymmenen parhaan joukkoon.

LUE MYÖS!