Arsenalin manageri Mikel Arteta sanoo, että puolustaja Riccardo Calafiorin loukkaantuminen ei vaikuta hyvältä.

Calafiorin, 22, ottelu jäi tiistaina kesken noin 70 minuutin kohdalla, kun hän linkutti pois kentältä 1-0-voitossa Šah’tar Donetskia vastaan Mestarien liigassa.

Italialaispuolustaja väänsi jalkansa ikävän näköisesti menettäessään pallon ja istuutui välittömästi nurmelle käsi pystyssä. Hän pystyi kuitenkin kävelemään itse pois kentältä.

Arteta ei osannut heti pelin jälkeen arvioida, kuinka vakavasta vammasta on kyse, mutta hän sanoi, että Calafiorin loukkaantuminen ei vaikuta hyvältä.

– Hän tunsi jotain jalassaan, eikä pystynyt jatkamaan pelaamista. En tiedä, kuinka vakavasti siinä kävi, mutta se on huono uutinen, sanoi Arteta Athleticin mukaan.

Calafiori siirtyi Arsenaliin viime kesänä Bolognasta 45 miljoonan euron kaupassa. Italian maajoukkuepelaaja on ehtinyt esiintyä Tykkimiesten paidassa kymmenen kertaa ollen seitsemästi avauskokoonpanossa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🔴⚪️⚠️ Arsenal staff already assessing Riccardo Calafiori after being subbed off with possible knee injury.

Get well soon 🤍🤞🏻

Arteta lisäsi myös, että laitahyökkääjä Bukayo Saka on todennäköisesti sivussa myös ensi viikonlopun sarjaottelusta Liverpoolia vastaan.

Saka, 23, loukkasi takareitensä lokakuun maajoukkuetauolla ja joutui jättämään leirin kesken. Häneltä on loukkaantumisen takia jäänyt Arsenalin kaksi viimeisintä peliä väliin.

– En tiedä [pelaako hän Liverpoolia vastaan]. Hän ei ole pystynyt vielä harjoittelemaan, joten se on epätodennäköistä.

Mestarien liigan sarjataulukko

LUE MYÖS