Liverpoolin päävalmentaja Arne Slot sanoo laitahyökkääjä Federico Chiesan loukkaantumisongelmien johtuvan vajanaisesta pre-seasonista ja sopeutumisesta englantilaiseen jalkapalloon.

Chiesa, 26, siirtyi Liverpoolin viime kesänä 12 miljoonan euron kaupassa, mutta hän on pelannut tällä kaudella vain 78 minuuttia. Hän on esiintynyt uuden seuransa kanssa kolmessa ottelussa, joista viimeisin oli kuukausi sitten.

Italian maajoukkuelaituri on loukkaantunut urallaan valitettavan usein ja kärsinyt muun muassa toissa vuonna vakavan polvivamman.

Viime kesänä Juventus laittoi Chiesan harjoittelemaan erillään muusta joukkueesta siirtospekulaatioiden takia. Slotin mukaan heikko harjoituskausi ja totuttelu intensiivisempään jalkapalloon on johtanut siihen, että Chiesaa ei ole nähty kentällä.

– Federicolta jäi kokonainen pre-season väliin ja sitten hän tuli liigaan, jossa intensiteetti on kenties korkeammalla kuin Italiassa, kommentoi Slot Athleticin mukaan.

– Sen vuoksi hänen on vaikea ottaa askelta kohti sitä intensiteettitasoa, jolla muu joukkue on.

– Vaikea sanoa [milloin hän palaa], mutta on suuri pettymys hänelle, että hän on koko ajan vaihdellen mukana harjoituksissa.

– Minua harmittaa hänen puolestaan, mutta hän allekirjoitti pitkäaikaisen sopimuksen, joten näemme, mitä hän tuo meille. Tällä hetkellä hän ei valitettavasti ole käytettävissä.

LUE MYÖS