Chelsean päävalmentaja Enzo Maresca sanoo, että puolustajalupaus Josh Acheampong on vaikeassa paikassa sopimustilanteensa takia.

Useat lähteet brittimediassa ovat uutisoineet, että Chelsea ei anna Acheampongin, 18, pelata otteluakaan ykkösmiehistössä tai alle 21-vuotiaiden joukkueessa ennen kuin hän solmii uuden sopimuksen.

Nuorukaisen nykyinen diili päättyy kesällä 2026. Chelsea ei tiettävästi halua luopua Acheampongista ja uskoo vielä, että yhteisymmärrys jatkosopimuksesta syntyy.

Sky Sportsin mukaan Chelsean seurajohto oli siinä uskossa, että osapuolet olivat päässeet suullisesti sopuun Acheampongin uudesta diilistä, mutta sitten pelaajan leiri ryhtyi viivyttelemään.

Acheampong ei ole matkustanut Chelsean mukana Ateenaan, jossa joukkue kohtaa torstaina Panathinaikosin Konferenssiliigassa. Englantia nuorten maajoukkueissa edustanut Acheampong on pelannut Chelsean edustusjoukkueessa kahdesti.

– Minua harmittaa Joshin puolesta. Tällainen peli voisi olla mahdollisuus hänelle. Puhuin hänelle henkilökohtaisesti hänen tilanteestaan noin kolme viikkoa sitten. Keskustelumme oli todella positiivinen, sanoi Maresca.

– Se on sääli, koska uskon, että Josh voi olla potentiaalisesti huippupelaaja. Hän on vasta 18-vuotias, joten monia asioita voi tapahtua, mutta hän voi potentiaalisesti olla todella tärkeä Chelsealle.

Maresca vihjasi, että Acheampongin edustajat ovat vaikeuttaneet tilanteen ratkaisemista.

– Meille on seurana niin tärkeää, ettemme menetä häntä. Ensiksi meidän on löydettävä ratkaisu hänen sopimustilanteelleen, hänen tulevaisuudelleen.

– Tämä on paha tilanne hänelle. En tiedä, auttavatko ihmiset, jotka yrittävät ratkaista ongelmaa, häntä vai eivät.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Chelsea’s highly-rated teenage defender Josh Acheampong has been told he will not play for the club’s first team or development squad until he signs a new contract.

Acheampong’s current deal expires in 2026 and #CFC have opened talks over an extension to secure his long-term…

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS