Liverpoolin päävalmentaja Arne Slot on ylpeä ennätyksellisestä alustaan seurassa, mutta sanoo, että vain pokaaleilla on väliä.

Slotin miehistö voitti keskiviikkona RB Leipzigin vieraskentällä 1-0 Mestarien liigassa.

Ottelussa rikottiin kaksi Liverpoolin seuraennätystä. Kyseessä on ensimmäinen kerta ikinä, kun punapaidat ovat voittaneet kauden 12 ensimmäisestä ottelustaan yhtä vaille kaikki. Lisäksi kyseessä on ensimmäinen kerta seuran historiassa, kun Liverpool on voittanut kauden kuusi ensimmäistä vieraspeliään.

Slotin toistaiseksi ainoa tappio tuli 0-1-lukemin Valioliigan neljännellä kierroksella Nottingham Forestia vastaan. Hollantilaisluotsi on aloittanut loistavasti Jürgen Kloppin seuraajana, mutta Slotin mukaan ennätyksillä ei ole väliä, jos kauden päätteeksi ei jää mitään käteen.

– Meidän pitää olla ylpeitä, koska niin monet mahtavat joukkueet ovat kantaneet tätä paitaa ja niin monet suuret managerit ovat olleet tässä seurassa. Jonkin ennen näkemättömän saavuttaminen on lähes mahdotonta ja aina mukavaa, sanoi Slot Athleticin mukaan.

– Mutta on olemassa jotain paljon hienompaa kuin ennätykset, ja te tiedätte, mitä tarkoitan sillä: pokaaleja.

Slotin mukaan Liverpool noudatti pelisuunnitelmaansa mainiosti.

– Isot joukkueet rakentavat aina maalipaikkoja, kun heitä vastaan pelaa vieraskentällä. Pidin tässä pelissä siitä, että hallitsimme sitä täysin, kuten kaikkia muitakin pelejämme, lukuun ottamatta Chelseaa vastaan.

– Chelsean jälkeen olin huolestuneempi. Tämä oli paljon enemmän sitä, miten haluan joukkueeni pelaavan. Meillä oli paljon enemmän pallonhallintaa.

Mestarien liigan sarjataulukko

LUE MYÖS