Mestaruussarjan Luton Town on tuominnut hyökkääjänsä Elijah Adebayoon kohdistuneen rasismin poikkeuksellisella tavalla.

Seuran mukaan Adebayolle, 26, lähetettiin rasistisesti loukkaava viesti keskiviikkona, kun joukkue hävisi Sunderlandille 1-2. Viestistä on raportoitu eteenpäin poliisille ja Instagramille.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Luton on tuominnut Adebayon saamat rasistiset viestit. Viime lokakuussa hyökkääjä sanoi, että hän on ”väsynyt” jatkuviin solvauksiin.

Lutonin mukaan uusimman viestin lähettäjä on valitettavasti seuran vanha tuttu.

– Aivan kuten sanoimme vuosi sitten, ja aivan kuten teemme AINA, kun pelaaja tai henkilökunnan jäsen joutuu solvaamisen kohteeksi, me seisomme Elijahin rinnalla ja tuemme häntä yksiselitteisesti.

– Henkilölle, joka raukkamaisesti tunkeutui Elijahin yksityisviesteihin: Tiedämme, kuka olet, ja sinä tiedät, kuka olet. Et ole kasvoton tili. Olet tili, josta olemme valitettavasti tottuneet raportoimaan viime vuosina.

– Mutta aivan kuin sinulla olisi munaa tulla Kenilworth Roadille ja sanoa se päin naamaa. Me haastamme sinut. Jos teet niin, kohtaat kaikki Luton Townin työntekijät, jotka seisovat Elijahin rinnalla.

– Minkäänlaista solvaamista ei tule hyväksyä. Mutta tietävätkö kaikki sen? Siksi me teemme osamme valistaaksemme kaikille, että rasismi ja kaikenlainen solvaaminen on vastenmielistä ja tuomittavaa.

Luton Town FC

@LutonTown
We're angry, upset and frustrated to report that racist abuse has been directed towards Elijah Adebayo.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS