Chelsean päävalmentaja Enzo Maresca sanoo odottavansa kapteeniltaan Reece Jamesilta enemmän johtajuutta.

Loukkaantumisista kärsinyt puolustaja oli viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa Chelsean avauskentällisessä noin 10 kuukauteen.

Chelsean akatemiassa varttunut James, 24, nostettiin joukkueen kapteeniksi viime kauden alla, mutta loukkaantumisten myötä nauhan kantaminen on hänelle vielä varsin uusi asia.

– Puhuin hänen kanssaan ja odotan häneltä enemmän johtajana pukuhuoneessa. Hän tekee töitä sitä kohti ja kehittyy, mutta minä odotan enemmän, sanoi Maresca BBC:n mukaan.

– Usein pelaaja ajattelee, että ”koska minä olen kapteeni, odotan sinun (valmentajan) antavan minulle enemmän”. Ei, minun mielestäni kapteenin on annettava enemmän. Sinun on annettava enemmän kuin muiden.

– Hän ymmärtää, että me odotamme enemmän häneltä. Hän on omasta akatemiastamme. Se on yksi syy siihen, miksi hänen on osoitettava enemmän persoonallisuutta.

– Hän on varautunut kaveri. Mutta kun ei ole kunnon johtajaa, se on rakennettava. Mielestäni meillä ei ole kunnon johtajaa. Meidän on rakennettava niitä. Reece on yksi, joka on matkalla, mutta hän ei ole siellä. Hänen on ponnisteltava.

LUE MYÖS