Erling Haaland viimeisteli lauantaina sarjakauden 11. maalinsa, kun Manchester City voitti Southamptonin 1-0.

Manchester City nousi voiton ansiosta ainakin hetkellisesti Valioliigan kärkipaikalle. Ottelun ainokainen syntyi jo viidennellä minuutilla. Haaland sai pallon boksiin ja taisteli sen maaliin noin viiden metrin etäisyydeltä, vaikka joutui samalla kamppailemaan Southampton-puolustuksen kanssa.

Unai Emeryn Aston Villa sai pettyä, kun se jäi lopulta 1-1-tasapeliin Bournemouthin kanssa. Ross Barkley iski Aston Villan johtomaalin vartti ennen loppua, mutta vieraiden Evanilson tasoitti pelin 96. minuutilla.

Hienoa alkukautta pelaava Brighton oli Aston Villan tapaan todella lähellä voittoa, mutta joutui niin ikään pettymään loppuhetkillä. Wolverhampton nousi kahden maalin takamatkalta tasoihin lisäajalla. Matheus Cunha iski Wolverhamptonin tasoitusmaalin 93. minuutilla. Danny Welbeck ja Evan Ferguson vastasivat Brightonin maaleista. Welbeck, 33, on viimeistellyt jo kuusi maalia Valioliigassa.

Brentford ja Ipswich järjestivät maalijuhlat Lontoossa. Ottelu päättyi Brentfordin 4-3-voittoon. Bryan Mbeumo ratkaisi pelin Brentfordin hyväksi 96. minuutilla.

Lauantain viimeinen valioliigaottelu pelataan klo 19.30, kun Everton isännöi Fulhamia Goodison Parkilla.