Ipswich Townin puolustaja Harry Clarke halunnee unohtaa lauantain ottelunsa Brentfordia vastaan mahdollisimman pian.

Clarke, 23, pelasi uransa toista pääsarjaottelua ja pääsi ensimmäistä kertaa avaukseen Valioliigassa, mutta hänen pelinsä meni pieleen useallakin tavalla.

Ensiksi Clarke teki oman maalin, sitten hän aiheutti rangaistuspotkun ja lopuksi hän sai punaisen kortin 69. minuutilla. Brentford voitti ottelun 4-3.

Valioliigassa on vain kerran aiemmin nähty vastaava kolmen suora, kun Southamptonin Jan Bednarekilla oli epäonninen peli Manchester Unitedia vastaan helmikuussa 2021.

Ipswichin päävalmentaja Kieran McKenna asettui pelaajansa tueksi.

– Tämä oli hänen Valioliiga-debyyttinsä [avauskokoonpanossa], eikä hän ollut pelannut avauksessa sitten huhtikuun. Hän tulee saamaan runsaasti tukea meiltä, kommentoi McKenna Goalin mukaan.

– Hän teki joitain hyviä juttuja, mutta tietysti myös puolustuspäässä sattui jotain asioita, joissa on pystyttävä parempaan.

– Hän on nuori pelaaja Valioliiga-debyytissään, palaamassa kentälle ison loukkaantumisen jälkeen. Meidän oli loukkaantumistemme takia heitettävä hänet suoraan joukkueeseen, vaikka ideaalitilanteessa hän olisi ehkä tullut penkiltä sisään, kuten muilla pelaajilla ja meidän kulttuurissamme on tapana.

– Olen varma, että hän ottaa virheensä niskoilleen, ottaa niistä opikseen ja tekee kovasti töitä niiden eteen ja palaa vahvempana takaisin.

LUE MYÖS