Aaron Wan-Bissaka siirtyi elokuussa Manchester Unitedista West Hamiin.

West Ham maksoi Wan-Bissakasta noin 17,6 miljoonaa euroa. Oikea laitapuolustaja allekirjoitti peräti seitsemän vuoden mittaisen sopimuksen West Hamin kanssa.

Wan-Bissakan, 26, alkukausi ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. West Hamilla on ollut ajoittain hyvin merkittäviä ongelmia puolustuspelaamisessaan ja Wan-Bissakan peliesitykset ovat jättäneet toivomisen varaa.

West Hamin päävalmentaja Julen Lopetegui haluaa Wan-Bissakan keskittyvän tasaisuuteen. Peliesitysten laatu ei voi heitellä yhtä rajusti.

– Pidän Aaronin pelaajaprofiilista ja hänellä on potentiaalia kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Hän voi tulla tasaisemmaksi pelaajaksi niin puolustus- kuin hyökkäyspäässäkin. Kyse on laitapuolustajan työstä. Heidän on puolustettava ja hyökättävä. Puolustaminen on tärkeintä ja sen jälkeen voi keskittyä hyökkäämiseen.

– Näissä asioissa hänellä on hyvä pelaajaprofiili, mutta Aaronin on kehityttävä ollakseen tasaisempi. Hänen on tehtävä töitä sen eteen. Aaron on hyvässä iässä ja hänellä on hyvät vahvuudet. Kyse on sitoutumisesta kehittymiseen, Lopetegui summasi.

Wan-Bissaka ja West Ham ottavat parhaillaan mittaa Manchester Unitedista. Ottelu alkoi klo 16.00.

LUE MYÖS