Valioliigassa pelattiin sunnuntaina alkuillasta kolme ottelua.

Ennakko-odotuksiin nähden varsin heikon alkukauden pelannut West Ham isännöi niin ikään huonoa syyskautta pelaavaa Manchester Unitedia. Ottelu päättyi West Hamin 2-1-voittoon.

Crysencio Summerville viimeisteli ottelun ensimmäisen täysosuman takatolpalta noin vartti ennen täyttä aikaa. West Ham ei onnistunut pitämään kiinni johdostaan, sillä Casemiro puski lähietäisyydeltä vieraat tasoihin vain viitisen minuuttia myöhemmin. Maali oli Casemirolle kauden ensimmäinen.

Ottelun ratkaisu syntyi lisäajalla. West Hamille vihellettiin rangaistuspotku, kun Matthijs de Ligtin ja Danny Ingsin jalat osuivat yhteen boksissa. Tilannetta katsottiin pitkään VAR:lta ja lopulta pallo vietiin pilkulle. Jarrod Bowen iski rangaistuspotkun varmasti alakulmaan ohi André Onanan.

Manchester United on vasta 14. sijalla Valioliigassa. Yhdeksästä sarjaottelusta tuloksena on vain kolme voittoa.

Enzo Marescan Chelsea jatkoi vahvaa alkukauttaan voitettuaan Newcastlen 2-1.

Nicolas Jackson ja Cole Palmer iskivät Chelsean maalit. Alexander Isak vastasi Newcastlen ainokaisesta. Chelsea on ainakin toistaiseksi neljäntenä sarjataulukossa. Palmerin voittomaali syntyi toisen jakson alussa. Chelsea riisti pallon keskikentällä ja Palmer laukoi pelivälineen etukulmasta ohi Newcastlen Nick Popen.

Tuloksellisesti surkean alkukauden pelannut Crystal Palace nappasi ensimmäisen voittonsa kaadettuaan paikalliskamppailussa Tottenhamin 1-0. Jean-Philippe Mateta iski ottelun ainokaisen puolen tunnin pelin jälkeen. Tottenhamin pelin avaaminen epäonnistui pahemman kerran ja muutamaa sekuntia myöhemmin Mateta pääsi vapaasti laukomaan pallon maaliin.