Crystal Palacen alkukausi on mennyt pahemman kerran penkin alle. 

Crystal Palace lähti viikonlopun kierrokselle Valioliigan 18. sijalta. Kahdeksasta ottelusta tuloksena oli vaivaiset kolme tasapelipistettä. Crystal Palace avasi voittotilinsä sunnuntaina, kun se kaatoi Tottenhamin 1-0.

Crystal Palace -luotsi Oliver Glasnerin asemasta on puhuttu paljon. Englantilaismedian mukaan Glasner on akuutin potku-uhan alla.

Glasner antoi varsin suorasanaista kritiikkiä seurajohdolle siitä, mitä kesän siirtoikkunassa tapahtui. Crystal Palacen siirtoikkuna oli hyvin hiljainen, mutta joukkue hankki neljä pelaajaa juuri ennen ikkunan sulkeutumista. Glasner ei pidä sitä ideaalina tilanteena.

– Tämä ei ole julkista riitelyä. Olen jo sanonut useaan kertaan, että olisimme voineet suoriutua paljon paremmin kesän siirtoikkunassa. Teimme neljä hankintaa siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Et haluaisi siirtoikkunan sujuvan sillä tavalla.

– Kukaan ei sano, että odotetaan viimeiseen päivään saakka ja sitten hankintaan neljä pelaajaa kaksi viikkoa kauden alun jälkeen, eikä kukaan heistä ole ollut harjoituskaudellamme, Glasner muistutti.

LUE MYÖS