Trent Alexander-Arnold on kuulunut Liverpoolin ehdottomiin luottopelaajiin jo noin seitsemän vuoden ajan.

Alexander-Arnold, 26, on pelannut koko uransa kasvattajaseurassaan Liverpoolissa. Alexander-Arnold on juhlinut Liverpoolin kanssa muun muassa Valioliigan, Mestarien liigan ja FA Cupin voittoja.

Alexander-Arnoldin nykyinen sopimus Liverpoolin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Osapuolet eivät ole vieläkään solmineet jatkosopimusta. Real Madrid on tiettävästi hyvin aktiivisesti Alexander-Arnoldin kintereillä.

Sky Sports haastatteli Alexander-Arnoldia, joka kertoi omista tavoitteistaan. Alexander-Arnold haluaa nousta historian parhaaksi oikeaksi laitapuolustajaksi ja voittaa Ballon d’Orin.

– Tärkeintä on se, mitä annat itse pelille ja se, saavutatko maksimaalisen potentiaalisi. Haluan, että minut muistetaan jalkapallolegendana, joka muutti peliä. Älä pelaa peliä, vaan muuta sitä. Haluan olla historian paras oikea laitapuolustaja. Minun on tavoiteltava sitä ja mielestäni potentiaalini katto on siellä.

– Teknisesti ottaen olen jo ollut Liverpoolin kapteeni. Haluaisin olla Liverpoolin kapteeni, mutta se ei ole minun päätökseni, joten en voi miettiä sitä. Maailmanmestaruuden voittaminen Englannin kanssa olisi uskomatonta ja se muuttaisi jalkapalloa, mutta valitsisin Ballon d’Orin. Tietenkin uskon pystyväni voittamaan Ballon d’Orin. Haluan olla historian ensimmäinen laitapuolustaja, joka voittaa sen.

LUE MYÖS