Manchester Unitedin kapteeni Harry Maguire tuomittiin kreikkalaisessa oikeusistuimessa 21 kuukauden ehdolliseen vankeuteen sen jälkeen, kun tämä oltiin todettu syylliseksi päällekarkaukseen, viranomaisen vastustamiseen, ja lahjontayrityksiin.

Mykonoksella lomaillut toppari oli tapahtumien aikaan tiettävästi voimakkaassa humalatilassa, mutta kiistää toki kaikki syytteet. Nyt Maguiren asianajajat ovat saaneet valituksensa päätöksestä läpi, mikä tarkoittaa että tämän tiimi pääsee puimaan asiaa oikeudessa uudelleen.

– Maguire saa mahdollisuuden osoittaa, että oikeus oli väärässä todetessaan hänet syylliseksi. Kaikilla on oikeus valittaa itseään vastaan tehdystä oikeuden päätöksestä, sanoi asianajajaryhmää johtava Paula Rhone-Adrien PA:lle.

Niiden Manchester Unitedin pelaajien, jotka eivät ole maajoukkuetehtävissä, on määrä palata harjoituksiin keskiviikkona. Maguire vapautettiin lomasekoilujen jälkeen Gareth Southgaten ryhmästä, mutta seura ei Sky Sportsin tietojen mukaan edellytä näkevänsä tätä treeneissään ennen viikonloppua.